Meniu
Your Cart

Afectiuni renale, urinare

Daca sunteti in cautare de Afectiuni renale, urinare ati ajuns in categoria potrivita. Oferta noastra cuprinde o gama variata cu produse Afectiuni renale, urinare pe care le puteti achizitiona avand garantia calitatii, stiind ca 4pet.ro este unic importator. Oricare dintre produsele ce apartin categoriei Afectiuni renale, urinare le puteti achizitiona si din cabinetele veterinare sau de la farmaciile partenere. Nu ezitati sa intrebati medicul veterinar.
Brand: ALFAVET SKU: ALF32
Citrat, GAG, Vit. B6, extract de coada calului si urzica, pentru a reduce formarea oxalatilor. Specii tinta: caini, pisici. *Alacalinizeaza urina* Creste volumul de urina* Protejeaza mucoasele tractului urinar.Ingrediente: Carne și subproduse de origine animala, citrat de potasiu15%, Sorbitol, glice..
79,35 lei
Fără TVA:72,80 lei
Brand: Vet Expert SKU: VET189
Urinovet Dog este indicat pentru suportul functionarii normale a sistemului urinar la caini.Specii tinta: cainiRecomandari:-pentru pacientii care sufera sau sunt predispusi la afectiuni sau infectii acute ale tractului urinar-pentru pacientii care sunt sub tratament pentru urolitiaza indiferent de t..
117,61 lei
Fără TVA:107,90 lei
Brand: VetNova SKU: VN12
DIALIX® Lespedeza PLUS-15Supliment pentru menținerea nivelurilor optime de fosfor si a funcției renale pe termen lung Produs formulat în comprimate  masticabile foarte gustoase Specii tinta: caini, pisiciUtilizare recomandată:Ajută la menținerea funcției renale pe termen lung.- Contribuie la re..
225,30 lei
Fără TVA:206,70 lei
Brand: VetNova SKU: VN9
DIALIX® Lespedeza-5Supliment dietetic care sustine functia renala în cazuri de insuficienta renala cronicaProdus formulat în comprimate  masticabile foarte gustoaseSpecii tinta: caini, pisiciUtilizare recomandată:• Sprijin pentru afectiuni renale cronice:- Contribuie la reducerea uremiei.- Ajut..
168,62 lei
Fără TVA:154,70 lei
Brand: VetNova SKU: VN10
DIALIX® Lespedeza-15Supliment dietetic care sustine functia renala în cazuri de insuficienta renala cronicaProdus formulat în comprimate  masticabile foarte gustoaseSpecii tinta: caini, pisiciUtilizare recomandată:• Sprijin pentru afectiuni renale cronice:- Contribuie la reducerea uremiei.- Aju..
196,96 lei
Fără TVA:180,70 lei
Brand: VetNova SKU: VN11
DIALIX® Lespedeza PLUS-5Supliment pentru menținerea nivelurilor optime de fosfor si a funcției renale pe termen lung Produs formulat în comprimate  masticabile foarte gustoase Specii tinta: caini, pisiciUtilizare recomandată:• Sprijin pentru afectiuni renale cronice:- Contribuie la reducerea ur..
182,79 lei
Fără TVA:167,70 lei
Brand: VetNova SKU: VN15
DIALIX® UT ForteSupliment dietetic complet, indicat pentru managementul pe termen scurt al struvitilor si al afectiunilor tractului urinar inferior.Specii tinta: caini, pisiciCaracteristici:• Actiune combinata: diuretic, antilitiazic și acidifiant urinar.• Formula completa cu 9 ingrediente active ca..
168,62 lei
Fără TVA:154,70 lei
Brand: VetNova SKU: VN14
DIALIX VESICAL & PROSTATESupliment alimentar special indicat pentru a consolida mușchii vezicii urinare si pentru functionarea optima la animalele geriatrice și masculi necastratiSpecii tinta: cainiCompozitie (per tableta):Cucurbita pepo 150 mgDioscorea villosa 150 mgRehmannia glutinosa 150 mgGl..
168,62 lei
Fără TVA:154,70 lei
Brand: Vet Expert SKU: VET166
Indicatii:Indicat in tratarea cainilor si pisicilor care sufera de Insuficienta Renala Cronica (IRC). Carbonatul de calciu si chitosanul ajuta la reducerea cantitatii de fosfor absorbite in organism din alimentatia zilnica.Mod de administrare:Pisici si caini sub 10 kg greutate corporala: 1 capsula/ ..
154,45 lei
Fără TVA:141,70 lei
Brand: Catalysis SKU: CAT19
Indicatii:Elimina struvitii si cristalele de oxalat de calciu din tractul urinar, eficient in tratarea cistitei recurente. Profilactic previne litiaza urinaraSpecii tinta: caini, pisiciMod de administrare:Se aplica pe portia zilnica de hrana.1 ml/ fiecare 5 kg gc/ la fiecare 12 oreDozajul corect si ..
24,09 lei
Fără TVA:22,10 lei
Brand: Catalysis SKU: CAT18
Indicatii:Elimina struvitii si cristalele de oxalat de calciu din tractul urinar, eficient in tratarea cistitei recurente. Profilactic previne litiaza urinaraSpecii tinta: caini, pisiciMod de administrare:Se aplica pe portia zilnica de hrana.1 ml/ fiecare 5 kg gc/ la fiecare 12 oreDozajul corect si ..
89,27 lei
Fără TVA:81,90 lei
Brand: ALFAVET SKU: ALF12
Indicatii:Pentru sustinerea functiei renale in cazul insuficientei renale croniceReConvales® AntiPhos    reduce preluarea fosforului din alimente prin cuplarea carbonatului de calciu care se cupleaza cu fosforul din alimente si astfel este impiedicata resorbtia intestinala a fosforulu..
49,60 lei
Fără TVA:45,50 lei
Brand: ALFAVET SKU: ALF7
Indicatii:Aport de energie animalelor care sufera de caderi renale cronice, animale care in aceste cazuri, sufera adesea de deficiente de energie. Suplimenteaza hrana zilnica a animalului cu substante specifice ce trebuiesc ingerate in cantitati suficiente pentru o protectie optima a tractului urina..
117,61 lei
Fără TVA:107,90 lei
Brand: ALFAVET SKU: ALF5
Indicatii:Tablete masticabile cu DL-Methionina pentru dizolvarea struvitilor. Nivel scazut de magneziu si proteine.Specii tinta: caini, pisiciMod de administrare:1 tableta/ 5 kg gc ( pentru preventie jumatate din doza) Durata: intre 5-12 saptamani.Dozarea si durata de administr..
76,52 lei
Fără TVA:70,20 lei
Brand: VetNova SKU: VN13
DIALIX® BLADDER CONTROLComprimate masticabile gustoase, bogate în fitoestrogeni pentru întărirea vezicii urinare,tonusului muscular și al sfincteruluiSpecii tinta: cainiUtilizare recomandată:• Ajută la menținerea tonusului mușchilor vezicii urinare și al sfincterului.• Contribuie la o funcționare să..
196,96 lei
Fără TVA:180,70 lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)