Meniu
Your Cart

Iaz

ICHTIO POND Tropical Fish, 250ml
stoc epuizat
Brand: Tropical SKU: TRP179
Aditiv specific, eficient împotriva paraziților precum Punto Blanco. Ihtio se recomanda pentru a sigura creșterea corectă și sigură a peștilor , mai ales in acvarii / iazuri unde apare variola cauzata de pete albe Ichthyophthirius multifiliis..
37,13 lei
Fără TVA:31,20 lei
Brand: Tropical SKU: TRP180
CMF ajută la eliminarea ciupercilor și bacteriilor nedorite din acvariu . Are o aplicație specială și în acvariile cu variola de pește ihtiophthiriosis ) cauzată de ciliați ( Ichthyophthirius multifiliis ). - un preparat pentru combaterea infecțiilor bacteriene nedorite , a ciupercilor și a va..
37,13 lei
Fără TVA:31,20 lei
BACTOSAN POND Tropical Fish, 250ml
stoc epuizat
Brand: Tropical SKU: TRP181
Preparat pentru eliminarea tulburarii biologice a apei cauzate de filtrarea deficitară sau de supraalimentarea peștilor . Tulburarea este , de asemenea , un fenomen comun în rezervoarele / iazurile în care echilibrul biologic nu a fost încă stabilit . BACTOSAN redă eficient claritatea într o pe..
37,13 lei
Fără TVA:31,20 lei
Brand: Tropical SKU: TRP171
Îngrășământ fluid pentru plante acvatice . Conține o gamă completă de săruri minerale pentru a asigura creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a plantelor acvatice . Deoarece conține azot și fosfor , este recomandat pentru acvariile / iazurile cu un număr mic de pești ornamentali , unde este p..
37,13 lei
Fără TVA:31,20 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)