Meniu
Your Cart

Zgarda antiparazitara caini,SABUNOL PLUS, 2-10 kg, 35 cm

Zgarda antiparazitara caini,SABUNOL PLUS, 2-10 kg, 35 cm
67,00 lei
Fără TVA: 56,30 lei
Livrare standard: 19 lei
Comanda de peste 150 lei si beneficiezi de transport gratuit.
Termen de livrare
Acest produs va fi livrat in cel mult 2 zile lucratoare.
Plata in rate
Plata in 1-6 rate fara dobanda cu urmatoarele carduri: Card Avantaj, BonusCard, BT Star, Alpha Card, BRD Finance.
Plata online
Acceptam plati online. Acestea sunt procesate prin intermediul MobilPay.

Zgardă pentru câini, împotriva puricilor și căpușelor
Sabunol PLUS este o zgardă modernă pentru câini, eficientă împotriva căpușelor și puricilor. Noua tehnologie de producție și forma diferită a curelei zgărzii asigură o eliberare uniformă și de lungă durată a celor trei ingrediente active: permetrin, imidacloprid și geraniol. Zgarda este eficientă pentru o perioadă de 5 luni. Efectele zgărzii sunt vizibile după doar 5 ore de la aplicare.
SUBSTANTE ACTIVE:
Permetrin - 50g/1kg, Imidacloprid - 10g/1kg, Geraniol - 5g/1kg

MODALITATE DE UTILIZARE: EXCLUSIV PENTRU CAINI! Zgarda trebuie scoasă din ambalajul sigilat, ajustată la circumferința gâtului câinelui și prinsă corespunzător. Zgarda este impermeabilă și trebuie să stea tot timpul la gâtul animalului. Un aspect strălucitor al zgărzii reprezintă un efect natural al procesului de producție și dispare treptat în timpul utilizării. AJUSTAȚI LA CIRCUMFERINȚA GÂTULUI CÂINELUI ȘI TĂIAȚI.
ATENȚIE! Poate provoca o reacție alergică la nivelul pielii. Dacă aveți nevoie de asistență medicală, prezentați recipientul sau eticheta produsului. Evitați eliberarea în mediu. ÎN CAZUL CONTACTULUI CU PIELEA: Spălați cu apă din abundență și săpun. Eliminați conținutul/recipientul la o entitate autorizată cu colectarea deșeurilor. Conține Geraniol. Poate produce o reacție alergică. Zgărzile folosite trebuie eliminate ca deșeuri menajere. Returnați produsul neutilizat unei entități autorizate. Depozitați în recipiente închise, departe de produsele alimentare și nu lăsați la îndemâna copiilor.
CONTRAINDICAȚII: NU folosiți pentru pisici, NU folosiți pentru puii cu vârstă sub 3 luni, NU folosiți pentru animale bolnave sau convalescente!


Detalii produs
Destinatproprietar pet
Produs pentrucaini
Detalii animal de companie
Rasatoate rasele
Taliemica

Livrarea produselor comercializate pe 4Pet.ro se face prin intermediul serviciior de curierat Urgent Cargus in aproximativ 48 de ore de la data la care comanda a fost confirmata.

Nu suntem raspunzatori pentru livrarea intarziata si anume in mai mult de 48 de ore de la ora la care v-am anuntat ca am predat curierului coletul.

Atentie: nu sunt luate in calcul orele din zilele libere.

Pentru mai multe informatii in cazul in care doriti o ora anume la care curierul sa faca livrarea sau daca nu sunteti la adresa de livrare trebuie sa luati contact cu curierul din zona dvs. al carui numar de telefon l-ati primit prin sms in ziua in care este planificata livrarea de la firma de curierat. In caz contrar si anume in cazul in care nu ati primit mesajul de tip SMs de la firma de curierat trebuie sa va adresati telefonic firmei de curierat folosind numarul AWB primit prin SMs de la 4pet.ro in ziua in care coletul a fost predat firmei de curierat.

Totodata, daca a ajuns , coletul, la dvs. intr-o stare pe care nu doriti sa o acceptati trebuie sa cereti curierului intocmirea unui proces verbal pentru refuzul coletului. Nu refuzati coletul pur si simplu fara intocmirea unui proces verbal.


Daca aveti intrebari despre serviciile magazinului online 4pet.ro ne puteti contacta la numarul de telefon 021.436.79.16. Pentru intrebari de specialitate trebuie sa consultati medicul veterinar.

Review-uri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun