Meniu
Your Cart

Dropshipping

Ce este serviciul de dropshipping 4pet.ro?
Fara investitii aveti la dispozitie toate stocuile 4pet.ro, lucru ce va permite sa investiti in promovarea afacerii.
Nu suntem intermediari, suntem dropshipper cu propriul stoc de produse pentru petshop online.
Activand ca membru al retelei de magazine ce comercializeaza produsele 4pet.ro aveti acces la preturi engros fara obligativitatea de a achizitiona volume mari de marfa.


Exista comanda minima?

Da. Prima comanda efectuata pe 4pet.ro trebuie sa fie de minim 1000 lei.


Sincronizare stocuri si preturi
4pet.ro va pune la dispozitie un feed csv/xml cu ajutorul caruia puteti automatiza update-urile de preturi si stocuri in timp real fara sa fie nevoie de interventia sau existenta unui angajat in cadrul firmei dvs. pentru acest task.

Listare produse in petshop-ul online propriu
4pet.ro ofera posibilitatea de descarcare a tuturor produselor in format complet de tip xml sau csv.

Livrare dropshipping
Putem livra in numele companiei dvs. cu curierul dvs. din depozitul nostru. Procedura este simpla: va autentificati cu contul de dropshipping, faceti comanda cu adresa dvs. de facturare si adresa clientului de livrare, o achitati prin plata cu cardul, faceti comanda la firma de curierat pentru ridicare din depozitul nostru situat in localitatea Jilava iar noi o expediem fara date ale companiei noastre.


Nu ai un magazin online? Te putem ajuta noi oferindu-ti o clona 4pet.ro in schimbul unei achizitii de minim 10.000 lei+TVA. Vei avea un magazin online si stocul cu care poti incepe vanzarea.

Atentie: inainte de a completa formularul de mai jos este important sa aveti deja un cont creat pe 4pet.ro (persoana juridica). Creare cont

Cerere Dropshipping