Meniu
Your Cart

Reptile

Daca sunteti in cautare de Reptile ati ajuns in categoria potrivita. Oferta noastra cuprinde o gama variata cu produse Reptile pe care le puteti achizitiona avand garantia calitatii, stiind ca 4pet.ro este unic importator. Oricare dintre produsele ce apartin categoriei Reptile le puteti achizitiona si din cabinetele veterinare sau de la farmaciile partenere. Nu ezitati sa intrebati medicul veterinar.
VIGOREPT MULTIVIT 100ml/ 70g, Tropical
stoc epuizat
Brand: Tropical SKU: TRP223
Sursa de vit D3 si K si alte substante valoroase biologic active necesare in alimentatia reptilelor si amfibienilor . Folosit in mod regulat cu, asigura cresterea si dezvoltarea corespunzatoare , sustine absorbtia calciului din tractul gastrointestinal si regleaza managementul corect al acestuia..
41,58 lei
Fără TVA:38,15 lei
VIGOREPT MINERAL 100ml/ 60g, Tropical
stoc epuizat
Brand: Tropical SKU: TRP224
Preparat mineral care nu contine vitamina D3 . Datorită acestui fapt , este un produs sigur , care furnizează calciul necesar în alimentația reptilelor și amfibienilor . Fără risc de supradozaj cu vitamine . Folosit în mod regulat , asigură creșterea și dezvoltarea corespunzătoare . Acționează î..
34,93 lei
Fără TVA:32,05 lei
SANIREPT 15ml, Tropical
stoc epuizat
Brand: Tropical SKU: TRP226
Alimentația necorespunzătoare , deficiențele de vitamine și minerale , precum și problemele cu rinichii duc la deformări ireversibile ale cochiliei testoaselor . Pe langa condiții de viață adecvate , o dietă variată și echilibrată , bogată în calciu și vitamina D3, cochilia trebuie păstrată cura..
24,79 lei
Fără TVA:20,83 lei
Brand: Tropical SKU: TRP225
Loțiune cu levănțică pentru îngrijirea pielii și a ochilor reptilelor . Substanțele sale active au proprietăți antiinflamatorii și bacteriostatice și , de asemenea , etanșează vasele de sânge , prevenind sângerarea retinei . Combinația de extracte din plante a rezultat într un balsam de înaltă ..
51,55 lei
Fără TVA:43,32 lei
Brand: VetNova SKU: VN3
Șervețele Umede CUTANIA® TrisEDTAServetele dermatologice cu acțiune antibacteriana pentru îngrijirea și curățarea pieliiSpecii tinta: caini, pisici, reptile, rozatoare, cabalineUtilizare recomandată:• Ca suport in tratamentele veterinare de electie in afectiunile dermatologice în care sunt implicate..
63,44 lei
Fără TVA:53,31 lei
Brand: ALFAVET SKU: ALF3
Concentrat de vitamine indicat pentru rozatoare mici, iepuri pitici, dihori, arici si reptile.Creste nivelul de permorfanta Sprijina ficatul si tesutul epitelial Intareste organele haemopoetice Sustine regenerarea dupa stresul fizic Protejeaza impotriva radicalilor liberiA..
46,57 lei
Fără TVA:42,73 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)