Meniu
Your Cart

Champion

Brand: Champion SKU: DER174
Formula spray imbogatita, dedicata cainilor si pisicilor. Contine proteine de casmir si d-panthenol. Restaureaza si asigura conditia optima a blanii, care va deveni foarte usor de descalcit si coafat/ pieptanat, pastrand in acelasi timp volumul. Nu incarca blana! Aroma de lavanda are efect terap..
73,35 lei
Fără TVA:61,64 lei
Brand: Champion SKU: DER172
Indicatii: Spray Profesional cu dubla actiune, pe baza de Keratina. Formula speciala pentru o intretinere si ingrijire optima a blanii pisicilor. Protejeaza firul de par impotriva agresiunilor provocate de pieptanare si impiedica incalcirea blanii. Ideal in ingrijirea raselor de pisici cu blana ..
81,28 lei
Fără TVA:68,31 lei
Brand: Champion SKU: DER155
Indicatii:Sampon  Profesional special creat pentru pisici cu blana lunga.Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat.Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Extractul de" Iarba Matei" are efect ca..
67,41 lei
Fără TVA:56,64 lei
Brand: Champion SKU: DER163
Indicatii:Sampon Profesional care hidrateaza pielea si catifeleaza blana. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Recomandat pentru catelusii de toate rasele.Specii tinta: cainiMod de utilizare:Udati blana cu apa calduta si aplicati a ca..
59,48 lei
Fără TVA:49,98 lei
Brand: Champion SKU: DER167
Indicatii:Sampon Profesional care hidrateaza pielea si catifeleaza blana catelusilor din rasa Yorkshire Terrier. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.special creat pentru pielea sensibila a catelusilor din rasa Yorkshire Terrier.Blana..
67,41 lei
Fără TVA:56,64 lei
Brand: Champion SKU: DER164
Indicatii:Sampon  Profesional pentru  pentru catelusii din rasa Shih Tzu. Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Blana va deveni foarte matasoasa..
59,48 lei
Fără TVA:49,98 lei
Brand: Champion SKU: DER151
Indicatii:Sampon  Profesional pentru catelusii din rasele cu blana alba. Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Hidratare de lunga durata, accelerare ..
59,48 lei
Fără TVA:49,98 lei
Brand: Champion SKU: DER166
Indicatii:Sampon  Profesional special creat pentru pielea sensibila a cainilor din rasa Yorkshire Terrier .Contine uleiuri naturale, proteine de matase si lanolina. Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara..
59,48 lei
Fără TVA:49,98 lei
Sampon CHAMP RICHER pentru CAINI Shih Tzu, 250 ml
stoc epuizat
Brand: Champion SKU: DER1162
Indicatii:Sampon  Profesional special creat pentru cainii din rasa Shih Tzu. Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.     &nbs..
72,17 lei
Fără TVA:60,65 lei
Brand: Champion SKU: DER156
Indicatii:Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Recomandat cainilor cu par scurt si matasos : Rottweiller, Boxeri, Ogari,Specii tinta: cainiMod de utiliza..
59,48 lei
Fără TVA:49,98 lei
Brand: Champion SKU: DER165
Indicatii:Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii. Formula confera blanii un aspect aspru, sarmos, cu stralucire deosebita.     &nb..
59,48 lei
Fără TVA:49,98 lei
Brand: Champion SKU: DER161
Indicatii:Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii. Formula confera blanii un aspect pufos si stralucire deosebita.Recomandat cainilor cu blana pufoasa (Coll..
59,48 lei
Fără TVA:49,98 lei
Brand: Champion SKU: DER153
Indicatii:Sampon  Profesional special creat pentru cainii care au blana neagra sau de culoare inchisa. Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii. Accentu..
59,48 lei
Fără TVA:49,98 lei
Brand: Champion SKU: DER154
Indicatii:Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.                 &nbs..
59,48 lei
Fără TVA:49,98 lei
Brand: Champion SKU: DER152
Indicatii:Sampon  Profesional pentru caini cu blana aurie. Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Confera stralucire si accentueaza culoarea aurie/ ar..
59,48 lei
Fără TVA:49,98 lei
Brand: Champion SKU: DER150
Indicatii:Sampon  Profesional pentru caini cu blana alba. Hidrateaza pielea si catifeleaza blana, care va deveni foarte usor de pieptanat. Indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara a compromite mecanismul natural de aparare al pielii.Accentueaza culoarea alba si stralucirea  blanii..
59,48 lei
Fără TVA:49,98 lei
Balsam Spray CHAMP RICHER ULEI CU LANOLINA si VITAMINA E, 250 ml
stoc epuizat
Brand: Champion SKU: DER48
Indicatii:Spray Profesional pentru prelungirea stralucirii blanii.Formula speciala protejeaza impotriva deshidratarii. Blana va deveni catifelata si stralucitoare.Indicat in mod special pentru regenerarea tuturor tipurilor de blana!NU CONTINE PARABENI, SAPUN, ULEIURI MINERALE SAU IN..
156,62 lei
Fără TVA:131,61 lei
Brand: Champion SKU: DER171
Indicatii:Spray Profesional pentru prelungirea stralucirii blanii. Formula speciala mentine hidratarea firului de par si previne electrizarea.NU CONTINE PARABENI, SAPUN, ULEIURI MINERALE SAU INGREDIENTE PE BAZA DE PETROL!Specii tinta: cainiMod de utilizare:Pulverizati pe blana a..
73,35 lei
Fără TVA:61,64 lei
Brand: Champion SKU: DER159
Indicatii:Balsam Profesional special creat pentru revitalizarea si coafarea parului dificil de aranjat. Reduce efectul static si incretirea. Faciliteaza pieptanarea blanii, care va capata un aspect sanatos si stralucitor.NU CONTINE PARABENI, SAPUN, ULEIURI MINERALE SAU INGREDIENTE PE BAZA D..
73,35 lei
Fără TVA:61,64 lei
Brand: Champion SKU: DER173
Indicatii:Spray Profesional cu dubla actiune, pe baza de Keratina. Formula speciala pentru o intretinere si ingrijire optima a blanii. Protejeaza firul de par impotriva agresiunilor provocate de pieptanare si impiedica incalcirea blanii.Ideal in ingrijirea raselor de caini cu blana ciufulita..
93,18 lei
Fără TVA:78,30 lei
Brand: Champion SKU: DER160
Indicatii:Balsam Profesional special creat pentru pielea sensibila a cainilor din rasa Yorkshire Terrier. Faciliteaza pieptanarea si aranjarea blanii, care va capata un aspect sanatos si stralucitor.NU CONTINE PARABENI, SAPUN, ULEIURI MINERALE SAU INGREDIENTE PE BAZA DE PETROL!  ..
81,28 lei
Fără TVA:68,31 lei
Brand: Champion SKU: DER157
Indicatii:Balsam Profesional special creat pentru cainii cu blana alba. Faciliteaza pieptanarea si aranjarea blanii, care va capata un aspect sanatos, de un alb stralucitor.NU CONTINE PARABENI, SAPUN, ULEIURI MINERALE SAU INGREDIENTE PE BAZA DE PETROL!Specii tinta: cainiMod de util..
73,35 lei
Fără TVA:61,64 lei
Brand: Champion SKU: DER158
Indicatii:Balsam Profesional special creat pentru regenerarea blanii. Faciliteaza pieptanarea si aranjarea blanii, care va capata un aspect sanatos si stralucitor.NU CONTINE PARABENI, SAPUN, ULEIURI MINERALE SAU INGREDIENTE PE BAZA DE PETROL!Specii tinta: cainiMod de utilizare:A..
73,35 lei
Fără TVA:61,64 lei
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)