Meniu
Your Cart

Jucarii

Daca sunteti in cautare de Zgarzi ati ajuns in categoria potrivita. Oferta noastra cuprinde o gama variata cu produse Zgarzi pe care le puteti achizitiona avand garantia calitatii, stiind ca 4pet.ro este unic importator. Oricare dintre produsele ce apartin categoriei Zgarzi le puteti achizitiona si din cabinetele veterinare sau de la farmaciile partenere. Nu ezitati sa intrebati medicul veterinar.
Brand: M-PETS SKU: MPT214
Zgarda pentru pisici este potrivită pentru orice etapă a vieții lor, de la un pisoi la o pisică senior.Un clopoțel detașabil: accesoriile unei pisici, gulerul cu clopot poate fi purtat cu sau fără clopot.Lungime: 8 - 12 inchi..
16,86 lei
Fără TVA:14,17 lei
Brand: M-PETS SKU: MPT213
Zgarda pentru pisici este potrivită pentru orice etapă a vieții lor, de la un pisoi la o pisică senior.Un clopoțel detașabil: accesoriile unei pisici, gulerul cu clopot poate fi purtat cu sau fără clopot.Lungime: 30 cm..
20,83 lei
Fără TVA:17,50 lei
Brand: M-PETS SKU: MPT202
Zgarda pentru pisici este potrivită pentru orice etapă a vieții lor, de la un pisoi la o pisică senior. Un clopoțel detașabil: Accesorii pentru pisici, gulerul cu clopoțel poate fi purtat cu sau fără clopot. Lungime: 30 cm..
17,84 lei
Fără TVA:14,99 lei
Brand: M-PETS SKU: MPT212
Zgarda pentru pisici este potrivită pentru orice etapă a vieții lor, de la un pisoi la o pisică senior. Un clopoțel detașabil: accesoriile unei pisici, gulerul cu clopot poate fi purtat cu sau fără clopot. Lungime: 30 cm..
25,97 lei
Fără TVA:21,83 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)