Meniu
Your Cart

Diverse

Daca sunteti in cautare de Diverse ati ajuns in categoria potrivita. Oferta noastra cuprinde o gama variata cu produse Diverse pe care le puteti achizitiona avand garantia calitatii, stiind ca 4pet.ro este unic importator. Oricare dintre produsele ce apartin categoriei Diverse le puteti achizitiona si din cabinetele veterinare sau de la farmaciile partenere. Nu ezitati sa intrebati medicul veterinar.
Brand: Dr. Seidel SKU: DER1
Atraktis contine extract natural din Nepeta Cataria (Iarba Matei), foarte atractiv pentru pisici. Atraktis are un parfum placut si nu este daunator animalelor de companie sau omului.Ingrediente: Extract din Nepeta CatariaInstructiuni: Pulverizati pe o jucarie sau o zona. Treptat, mariti doza pana la..
44,86 lei
Fără TVA:37,70 lei
Brand: SynergyLabs SKU: SGY42
Iarba matei sau Nepeta cataria, in denumirea originala, este o planta perena, originara din Europa si Asia si inrudita cu menta. Iarba matei a fost mult timp asociata cu pisicile, asa cum ii spune chiar si denumirea latineasca: „cataria” inseamana „a unei pisici”.Statisticile spun ca o pisica din do..
23,21 lei
Fără TVA:19,50 lei
Brand: SynergyLabs SKU: SGY43
EXTREME CATNIP- Spray concentrate cu uleiuri volatile Nepeta CatariaPlanta de cea mai buna calitate, cultivata la altitudini ridicate in America de Nord. Altitudinile crescute, maresc concentratia de uleiuri volatile din planta, si implicit efectul asupra pisicii.Instructiuni: Se aplica direct pe ju..
46,41 lei
Fără TVA:39,00 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)