Meniu
Your Cart

Solutii calmare si relaxare

Daca sunteti in cautare de Solutii calmare si relaxare ati ajuns in categoria potrivita. Oferta noastra cuprinde o gama variata cu produse Solutii calmare si relaxare pe care le puteti achizitiona avand garantia calitatii, stiind ca 4pet.ro este unic importator. Oricare dintre produsele ce apartin categoriei Solutii calmare si relaxare le puteti achizitiona si din cabinetele veterinare sau de la farmaciile partenere. Nu ezitati sa intrebati medicul veterinar.
Brand: Vet Expert SKU: VET268
Formula pentru combaterea stresului si anxietatii la caini si pisici. Ingrediente:ulei de floarea-soarelui, monostearat glyceril, lecitina din soia. Aditivi: Tryptofan, Taurina, Extract din frunze de ceai verde, Extract de valeriana. Dozare: 1 caps/ 15 kg gc/ zi. Capsula Twist Off poate fi administ..
35,43 lei
Fără TVA:32,50 lei
Brand: CUSTOM VET SKU: CUS9
Indicatii:PALI-CALM este un amestec de ingrediente menit să ajute calmarea câinilor care prezintă: nervozitate, activitate excesivă, nemulțumire sau stres.Tabletele masticabile sunt foarte gustoase, ceea ce ușurează administrarea.Specii tinta: CainiMod de administrare:1 tableta/ 10 kg/ ziDaca doza z..
113,36 lei
Fără TVA:104,00 lei
Brand: Vet Expert SKU: VET78
Indicatii:Produsul se recomanda ca alternativa naturala pentru calmarea stresului si anxietatii animalelor de companie.Specii tinta: caini, pisiciMod de administrare: Caini si pisici pana la 10 kg/ greutate corporala-        1 capsula Twist off/ zi. Caini cu greutate&..
160,12 lei
Fără TVA:146,90 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)