Meniu
Your Cart

Blog RSS Feed

14 nov. Pisica senior - cum să îngrijești o pisică mai în vârstă?
admin 0 125
Când o pisică devine senior? Ce simptome vor indica faptul că pisica îmbătrânește și cum să oferi îngrijire adecvata unei pisici mai în vârstă, astfel încât să se poată bucura de sănătate deplină cât mai mult timp?Vine un moment în care începi să te ..
14 nov. Teste de diagnostic rapid în practica zilnică
admin 0 117
În medicina umană, istoria testelor rapide datează din anii 1960, atunci când au apărut primele teste pentru diagnosticul de sarcină. Aceste tipuri de teste sunt încă utilizate pe scară largă astăzi, printre altele in suspiciune de gripă, streptococ,..
14 nov. Căpușele - cum să vă protejați câinele și pe dumneavoastră?
admin 0 182
Căpușele - se vorbește mult despre ele pentru că de mulți ani reprezintă un adevărat pericol, atât pentru oameni, cât și pentru animale. Populația de căpușe este în continuă creștere și, odată cu ea, bolile pe care le poartă. Pentru a ne proteja de e..
08 nov. 5 reguli care vă vor ajuta câinele să treacă cu bine peste noaptea de Revelion
admin 0 119
Perioada dintre Crăciun și Revelion sunt vremuri grele pentru animalele noastre de companie. Mulți dintre ei sunt îngroziți de pocnitori și au o problemă să se plimbe in zilele care preced Anul Nou. Vă vom spune cum să vă faceți câinele să îndure ace..
27 oct. Cum intaresti imunitatea animalului tau de companie?
admin 0 209
Sanatatea si bunastarea animalelor noastre de companie depind in mare masura de buna functionare a sistemului imunitar. Merita sa ai grija de intarirea acestuia nu doar toamna si iarna.Cum functioneaza sistemul imunitar?Sistemul imunitar are la baza ..
24 oct. Cataractă senilă sau scleroză nucleară de cristalin
admin 0 666
Printre motivele vizitei la clinica veterinară se numără afecţiunile oculare. Propietarii observă faptul că prietenul lor are ochii “puţin mai tulburi “ şi se prezintă pentru un consult.Aspectul tulbure poate fi dat de o afectare a camerei anterioa..
24 oct. Cum să ai grijă de un câine în timpul iernii? Ghidul tutorelui
admin 0 446
În acest articol veți afla:•    ce să folosiți pentru a proteja labele câinelui de efectele nocive ale sării•    cum să ai grijă de blana câinelui iarna•    dieta de iarnă diferă de dieta de vară?•    trebuie să-i cumperi câinelui câteva haine de iar..
24 oct. Ce este magnetoterapia?
admin 0 245
Ce înseamnă termenul magnetoterapie și de ce merită să îl folosești nu numai la animalele care suferă de boli? În acest articol, vă vom prezenta ce este magnetoterapia și cum afectează corpul animalului dvs. de companie.Utilizarea câmpurilor magne..
24 oct. Boli virale ale câinilor și pisicilor pe care le puteți întâlni
admin 0 1713
Datorită situației epidemiologice dinamice din lume, mulți proprietari de caini si pisici sunt îngrijorați si de sănătatea prietenilor lor cu patru picioare. Proprietarii de animale de companie sunt, de asemenea, îngrijorați de riscurile transmite..
24 oct. Alergie la câini - simptome și metode de diagnostic
admin 0 1047
Din păcate, alergiile alimentare afectează nu numai oamenii, ci și prietenii noștri cu patru picioare. Din păcate, multor oameni le este greu să stabilească dacă durerile de stomac sau problemele pielii câinelui lor sunt de fapt rezultatul unei al..
24 oct. Hrană premium sau superpremium? Care e diferența?
admin 1 498
Probabil am putea argumenta mult timp care este sursa tendințelor în nutriția câinilor: cât de mult cunoaștem din nevoile nutriționale ale câinilor și cât este creativitatea departamentelor de marketing ale producătorilor?Cu toate acestea, să lăsă..
24 oct. 5 beneficii ale alimentației cu hrană umedă
admin 0 202
Hrănirea câinelui cu hrană umedă este o opțiune bună și ii va oferi toți nutrienții necesari? Mâncarea umedă este o masă completă sau doar un supliment la hrana câinelui?Citiți articolul nostru și veți învăța din acesta:•în ce situații este recomanda..
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)