Meniu
Your Cart

Blog RSS Feed

24 mar. Cataractă senilă sau scleroză nucleară de cristalin
admin 0 633
Printre motivele vizitei la clinica veterinară se numără afecţiunile oculare. Propietarii observă faptul că prietenul lor are ochii “puţin mai tulburi “ şi se prezintă pentru un consult.Aspectul tulbure poate fi dat de o afectare a camerei anterioare..
08 feb. Cum să ai grijă de un câine în timpul iernii? Ghidul tutorelui
admin 0 250
În acest articol veți afla:•    ce să folosiți pentru a proteja labele câinelui de efectele nocive ale sării•    cum să ai grijă de blana câinelui iarna•    dieta de iarnă diferă de dieta de vară?•    trebuie să-i cumperi câinelui câteva haine de iar..
01 feb. Ce este magnetoterapia?
admin 0 396
Ce înseamnă termenul magnetoterapie și de ce merită să îl folosești nu numai la animalele care suferă de boli? În acest articol, vă vom prezenta ce este magnetoterapia și cum afectează corpul animalului dvs. de companie.Utilizarea câmpurilor magnetic..
25 ian. Boli virale ale câinilor și pisicilor pe care le puteți întâlni
0 1261
Datorită situației epidemiologice dinamice din lume, mulți proprietari de caini si pisici sunt îngrijorați si de sănătatea prietenilor lor cu patru picioare. Proprietarii de animale de companie sunt, de asemenea, îngrijorați de riscurile transmiterii..
18 ian. Alergie la câini - simptome și metode de diagnostic
admin 0 1686
Din păcate, alergiile alimentare afectează nu numai oamenii, ci și prietenii noștri cu patru picioare. Din păcate, multor oameni le este greu să stabilească dacă durerile de stomac sau problemele pielii câinelui lor sunt de fapt rezultatul unei alerg..
21 dec. Hrană premium sau superpremium? Care e diferența?
admin 0 438
Probabil am putea argumenta mult timp care este sursa tendințelor în nutriția câinilor: cât de mult cunoaștem din nevoile nutriționale ale câinilor și cât este creativitatea departamentelor de marketing ale producătorilor?Cu toate acestea, să lăsăm a..
21 dec. 5 beneficii ale alimentației cu hrană umedă
admin 0 253
Hrănirea câinelui cu hrană umedă este o opțiune bună și ii va oferi toți nutrienții necesari? Mâncarea umedă este o masă completă sau doar un supliment la hrana câinelui?Citiți articolul nostru și veți învăța din acesta:•în ce situații este recomanda..
06 apr. #TinemRomaniaAcasa
admin 0 645
Traversam cu totii o perioada dificila, in care pe primul loc trebuie sa punem siguranta noastra si a semenilor nostri. Este mai important ca oricând sa actionam responsabil si sa protejam sanatatea noastra, a celor dragi, de acasa, a colegilor de..
27 mar. Animalele de companie nu reprezinta nicio amenintare
admin 0 455
Urgent❗️Ingrijitorii/proprietarii care vor sa isi abandoneze prietenii patrupezi de frica faptului ca acestia din urma pot transmite coronavirus, trebuie sa stie ca : ANIMALELE NU VA POT INFECTA CU NOUL CORONAVIRUS.☣️Coronavirusurile specifice cainil..
26 nov. Cum protejam pielea prietenului nostru blanos iarna?
admin 0 697
Iarna este o perioada extrem de nefavorabila pielii si blanitei prietenului tau patruped. La începutul, este necesar sa supuneti animalul de companie la o regenerare intensiva.Cum se faceMerita sa utilizati preparate care contin uleiuri - surse de ac..
18 nov. Prezentare Raw Paleo
0 349
O hrana potrivita pentru animalul tau, ar trebui sa contina mai mult decat nutrienti (proteine, grasimi, carbohidrati, minerale si vitamine).Aditivii functionali (substante biologice active de origine vegetala) sunt de asemenea necesari, deoarece ind..
15 sept. Diferenta dintre un catel de la o canisa si cel de la ferme de catelusi
admin 1 1533
Veterinarii s-au plans adesea de cainii cumparati din magazinele de animale de companie acestia fiind mult mai susceptibili sa sufere de probleme de sanatate decat cei de la canise sau crescatori autorizati. Acest lucru a dus la interzicerea vanzarii..
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)